Nikšićki vatrogasci od umora zaspali na klupama
Foto: Onogošt

Pomagali barskim kolegama u borbi protiv vatrene stihije

Nikšićki vatrogasci od umora zaspali na klupama

Šest vatrogasaca iz Nikšića sa dva vozila sinoć se uputilo prema Baru kako bi pomogli kolegama u borbi protiv požara u tom gradu.

Vatrogasac – spasilac Goran Tripković kaže da su gasili čitavu noć i da vjeruje da će tokom jutra požar biti ugašen.

Tripković je kazao da je svaki objekat sačuvan. Nakon što su uložili silne napore da obuzdaju vatru, umor je učinio svoje, pa je dvojica vatrogasaca predah uzelo u kratkoj dremci na javnim klupama.

Kako prenose mediji, lokalitet kod Crvene plaže u Baru je pod kontrolom. Uspostavljen je drumski saobraćaj, a željeznički je i dalje u prekidu.

Neka naselja su i dalje bez napajanja električnom energijom. Gašenje požara otežava vjetar koji često mijenja pravac i nepristupačan teren.

Požar su gasili vatrogasci iz vise opština Tivta, Cetinja, Podgorice, Ulcinja, Budve…

Požar većih razmjera zahvatio je juče poslije podne prostor iznad Crvene plaže u mjestu Črvanj, između Bara i Sutomora.

Jedan vatrogasac je povrijeđen, ali nije životno ugrožen.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.