Policajac na aerodromu u Parizu ubio muškarca koji je izvukao nož
Foto: Twitter

Policajac na aerodromu u Parizu ubio muškarca koji je izvukao nož

Policajac je na aerodromu Šarl de Gol u Parizu ubio muškarca koji je ispred njega izvukao nož, objavila je policija i izvori sa aerodroma.

„Policajci su jutros neutralizovali osobu koja je predstavljala prijetnju, a bila je naoružana hladnim oružjem na aerodromu Roasi Šarl de Gol“, objavila je pariška policijska prefektura na svom Tviter nalogu.

Do incidenta je došlo na terminalu 2F oko 8.20 sati. Čuvari su upozorili beskućnika da se udalji, a pozvana je i policija da pomogne, rekao je izvor sa aerodroma.

Muškarac se udaljio, a potom vratio i izvukao nož. Jedan od policajaca je otvorio vatru, kazali su policijski izvori.

„Visoki muškarac zamahnuo je prema policiji predmetom koji je izgledao kao nož. Upozoren je, ali je on prišao i policajac je zapucao. Ispaljen je samo jedan hitac“, rekao je fotograf AFP, koji je svedočio incidentu.

Izvor: Hina

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.