Ugašen požar  većih razmjera u Farmacima
Foto: Portal Analitika

Ugašen požar većih razmjera u Farmacima

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja Glavnog grada ugasili su požar ogromnih razmjera do kojeg je ranije danas došlo u Farmacima, na putnom pravcu Podgorica – Cetinje.

Načelnik Gradske službe Goran Janković kazao je za Portal Analitika da je požar ugašen.

“Požar je lokalizovan u potpunosti”, kazao je Janković.

Kako ističe, u gašenju ovog požara imali su pomoć Direktorata za zaštitu i spašavanje MUP-a Crne Gore, koji su gasili avionom.

“Pomogli su nam mnogo. Pratićemo situaciju, s ozbirom da nam je vjetar pravio veliki problem danas”, kazao je Janković.

Podsjetio je da je požar bio ogroman, te da je gorjelo nisko i visoko rastinje, komunalni otpad…

Na lice mjesta ranije su upućene četiri ekipe vatrogasaca, a vatra je ugrožavala i saobraćaj na ovoj lokaciji.

Podsjetimo, u Farmacima je veći požar bio i prije tri noći. Tada je gorjelo nakon ponoći, no požar je ugašen brzom intervencijom vatrogasaca.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.