Turčinović potpredsjednik DPS-a u Prijestonici
Demokratska partija socijalista

Turčinović potpredsjednik DPS-a u Prijestonici

Sinoć je održana 3. sjednica novog saziva Odbora DPS Prijestonice Cetinje, na kojoj je izabran potpredsjednik Odbora ali i formiran novi Izvršni odbor.

Za potpredsjednika Odbora DPS Prijestonice Cetinje izabran je Nikola Turčinović.

Turčinović je kako navode iz DPS-a magistar ekonomskih nauka, a u prethodnom periodu je veoma uspješno obavljao odgovorne poslove.

Bio je direktor Uprave lokalnih javnih prihoda, načelnik komunalne policije, samostalni savjetnik u Odjeljenju za EU integracije.

"Pored Oskara Hutera, predsjednika Odbora Prijestonice i Nikole Turčinovića, potpredsjednika, Izvršni odbor u novom sazivu će brojati još 15 članova, iz reda uglednih Cetinjana različitih profilacija, profesionalno dokazanih i ostvarenih. Članovi Izvršnog odbora su: Stevan Radunović, Miodrag Koljević, Momo Jovanović, Maja Ćetković, Peđa Moštrokol, Aleksandar Kašćelan, Nebojša Martinović, Vesna Knežević, Valentina Vujović, Jovan Martinović, Ana Kavaja, Momčilo Martinović, Božidar Drecun, Dejana Dizdar", dodaje se u saopštenju.

Očekuje se da će na sljedećoj sjednici Opštinskog odbora Prijestonice biti izabran predsjednik ili predsjednica mladih kao i Izvršni sekretar.

Sa sjednice Odbora DPS Prijestonice Cetinje izražena je spremnost da će se u narednom periodu raditi na unaprjeđenju politike, kreiranju vizije i osnaživanju saradnje sa sugrađanima, kako bi zajednički odgovorili svim izazovima.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.