Marović i Zelioli: Nova Vlada najinkluzivnija do sada

Marović i Zelioli: Nova Vlada najinkluzivnija do sada

Potpredsjednica Vlade i ministarka evropskih poslova, Jovana Marović primila je danas ambasadora Italije u Crnoj Gori, Luku Zeliolija.

Marović je upoznala sagovornika sa ključnim ciljevima i zadacima Vlade u okviru pristupnih pregovora s EU i prioritetima rada Ministarstva evropskih poslova, i zahvalila na kontinuiranoj podršci koju Italija pruža Crnoj Gori u svim oblastima, a posebno u okviru procesa evropske integracije.

Ambasador Zelioli je čestitao i poželio uspjeh ministarki Marović i njenom timu istakavši da je Vlada Italije otvorena za predloge za saradnju i u narednom periodu, te da imaju visoka očekivanja od Crne Gore.

 „Nova Vlada je najinkluzivnija do sada u cijeloj istoriji Crne Gore, ali je važno u narednom periodu jačati politički dijalog“, poručio je ambasador.

Sagovornici su se saglasili da fokus u narednom periodu treba da bude na vladavini prava i dobijanju završnih mjerila u poglavljima 23 i 24.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.