DPS Bar: Šušanj dobija još jednu kvalitetno urađenu saobraćajnicu
Foto: OO DPS Bar

DPS Bar: Šušanj dobija još jednu kvalitetno urađenu saobraćajnicu

Predsjednik Opštinskog odbora DPS Bar obišao je radove u Šušanju i iskazao zadovoljstvo svim viđenim. Tom prilikom on je istakao da lokalna samouprava realizacijom još jednog infrastrukturnog projekta u Mjesnoj zajednici Šušanj u značajnoj mjeri poboljšava kvalitet života ovog kraja.

"Osim toga ovih dana u toku je rekonstrukcija putnog pravca u ulici Milivoja Bajramovića u dužini od 450m u punom profilu, a završeni su radovi na rekonstrukciji hidrotehničke instalacije u dužini od 400m i instalirani novi vodovodni priključci i izvršena izgradnja mreže za atmosfersku kanalizaciju", stoji u saopštenju OO DPS Bar  . 

Đuričić je saopštio da će odgovornim radom lokalne vlasti i postavljanjem novog sloja asfalta, u narednim danima MZ Šušanj dobiti još jednu kvalitetno urađenu saobraćajnicu, a sve na zadovoljstvo velikog broja mještaja koji gravitira u ovom dijelu grada.

Sve navedeno, kako dodaju, dokazuje da se investicije realizuju po planu i shodno programu aktivnosti Mjesne zajednice Šušanj za 2022. godinu.

Predsjednik Opštinskog odbora DPS Bar, Mladen Đuričić je poručio da će lokalna samouprava na čelu sa DPS-om nastaviti kontinuirano da radi na poboljšanju infrastrukture ravnomjerno u svim djelovima Opštine Bar, kako je to i predviđeno Izbornim programom partije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.