Demokrate: “Čvrsti” stavovi Glavnog odbora SNP-a prosuše se kao kula od karata

Demokrate: “Čvrsti” stavovi Glavnog odbora SNP-a prosuše se kao kula od karata

“Čvrsti” stavovi Glavnog odbora SNP-a da hoće u parlamentarnu većinu sa DPS-om, ali da nikako na funkcije ne mogu kadrovi SDP-a i SD-a prosuše se kao kula od karata.

"Gdje je kraj alavosti rukovodstva SNP-a da gazeći svoje članstvo i volju narodu zauzme ministarske pozicije na par mjeseci?" , pitaju iz te partije.

Nego, kako dodaju,  "grabeži za foteljama mladenaca i kumova manjinske Vlade zaboravismo programske principe".

Ističu da se neslavan sastanak u “Hiltonu” oko Programa Vlade nikada nije nastavio.

"40 poslanika opoziicje imaju potpisan jedan Sporazum, SNP i URA drugi. Koji je na snazi? Razlike su, čuli smo, nepremostive i oko načina odlučivanja u Vladi, Otvorenog Balkana, Temeljnog ugovora, popisa, Srebrenice, ukrajninske krize i mnogih drugih pitanja.  Možda se i tu nastavi sa ponižavanjima zarad malo fotelja i vlasti, pa “branioci” Crne Gore  prihvate da idu u Vladu sa negatorima Crnogoraca i 21. maja ili će ovi drugi odustati od svega za što su se zalagali, a što su ovi prvi smatrali izdajom Crne Gore. Cirkusijada, kako su je sami nazvali, se očito nastavlja." stoji u saopštenju. 


Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.