Oženio se Bekamov sin,  uzeo ženino prezime

Oženio se Bekamov sin, uzeo ženino prezime

Bruklin Bekam i Nikola Pelc su se vjenčali juče na Floridi, a prve fotografije mladenaca biće objavljenje u magazinu "Vogue".

Ceremonija je održana na imanju Nikolinog oca Nelsona na Palm Biču, čija je vrijednost 103 miliona dolara. Pelc je dvaput letjela u Rim kako bi probala vjenčanicu, koju je pravio brend Valentino.

Vjenčanju su prisustvovala brojna poznata imena, a neka od njih su Serena Vilijams, Gordon Remzi, Eva Longoria, Mark Entoni, Mel Bi, Tom Brejdi...

Bruklin i Nikola su se odlučili za jevrejsko vjenčanje jer je mlada jevrejskog porijekla. Bruklinov deda s očeve strane je takođe bio Jevrej. Novovjenčani par je plesao uz pjesmu "Can't Help Falling in Love" legendarnog Elvisa Prislija, prenosi Klix.ba.

Bruklin Bekam će uzeti prezime svoje vjerenice Nikol Pelc kao srednje ime kako bi pokazao svoju privrženost njoj, prenosi "Dejli mejl".

Najstariji sin Dejvida i Viktorije Bekam ima 23 godine, a njegova izabranica je četiri godine starija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.