Sekulović: Nakon Cetinja svaki dan sam čekao razrješenje, razmišljam da se potpuno uključim u politički život
Sergej Sekulović

Sekulović: Nakon Cetinja svaki dan sam čekao razrješenje, razmišljam da se potpuno uključim u politički život

Ministar unutrašnjih poslova Sergej Sekulović rekao je da je nakon događaja na Cetinju početkom septembra prošle godine svaki dan maltene čekao predlog za razrješenje. Kazao je da to jasno ukazuje u kakvim je uslovima radio. On je u emisiji "Argumenti" na RTCG naveo da je njegov rad u mnogim segmentima bio blokiran.

"Bio sam blokiran, s ciljem da mi se napravi šteta  a napravljena je ustvari šteta ovom organu. Očigedno je da nije postojala namjera da se ovaj organ tretira na pravi način", poručio je Sekulović. 

On je kazao da je pomišljao na ostavku, ali da mu je bilo važno da na čelo policije dođe istinski profesionalac, da se donese novi zakon unutrašnjim poslovima i da se resoru unutrašnjih poslova da stabilnost.  

Sekulović je rekao da je dio ministara očito radio na formiranju nove političke stranke. Ključne noći tokom cetinjskih dešavanja prošle godine, kako je naveo, shvatio je da postoje ministri prvog, drugog i trećeg reda. 

"A očito sam ja bio ministar trećeg reda, možda i četvrtog", kazao je Sekulović,prenosi RTCG.

On je potvrdio da je bilo razgovora o tome da bude ministar u novoj manjinskoj vladi, ali da sada ne razmišlja o tome. 

Potvrdio je, međutim, da razmišlja o tome da se potpuno uključi u politički život. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.