Neredi tokom utakmice Budućnost - Dečić, letjele stolice, baklje...
Foto: Screenshot

Neredi tokom utakmice Budućnost - Dečić, letjele stolice, baklje...

Utakmica 23. kola Telekom Prve crnogorske lige u Tuzima, između Dečića i Budućnosti, prekinuta je u 17. minutu zbog nereda na istočnoj tribini.

Ni malo lijepe scene danas u Tuzima. Navijači dva kluba, koji su bili na istoj tribini, gađali su se stolicama, letjelo je i kamenje i po koja baklja, pa je sudija morao da prekine meč. 

Kasnije je i policija intervenisala, navijači Budućnosti su razbježali, a potom se i situacija smirila.

Pitanje je kako je organizator meča dozvolio da grupe navijača dva kluba budu na istoj tribini, razdvojeni samo ogradom.

U momentu prekida Budućnost je vodila 1:0, autogolom Adrijana Rudovića u 3.minutu.

RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.