DF na izborima u Beranama ne nastupa sa SNP-om
Jelena Božović, Foto: Dan

"Neodlučna politika SNP-a na državnom nivou ne preporučuje tu partiju za koaliciju"

DF na izborima u Beranama ne nastupa sa SNP-om

Na lokalnim izborima u Beranama zakazanim za 27.mart Demokratski front neće nastupiti u koaliciji sa Socijalističkom narodnom partijom, kao što je to ranije bio slučaj.

To je "Danu" potvrđeno iz Opštinskog odbora Nove srpske demokratije uz najavu da će njihova lista nositi naziv "Za budućnost Berana" i da će se na njenom čelu naći Vuko Todorović, koji već osam godina obavlja dužnost direktora beranskog Vodovoda.

Poslanica NSD Jelena Božović saopštila je da se opravdano nada da će Todorović biti novi predsjednik opštine Berane,te da ga za tako nešto preporučuju brojne predispozicije zbog kojih će, kako je navela, zadobiti većinsko povjerenje građana.

Božović je kazala da dosadašnja neodlučna politika SNP-a na državnom nivou ne preporučuje tu partiju da im bude partner na lokalnim izborima za koje se liste predaju zaključno sa 1. martom.

"Dešavanja u proteklom periodu, njihova nejasna i neodređena politika je nešto što SNP u ovom trenutku ne delegira da budu naši partneri. Politika DF-a bila je i ostala jasna i nedvosmislena, bilo da se radi o lokalnom, ili državnom nivou. Zato toliko trajemo i zato su uzaludna nastojanja svih onih koji žele da našoj stranci na sve načine nanesu štetu", zaključila je Božović, dodajući da se još uvijek vode konsultacije sa Pokretom za promjene i Demokratskom narodnom partijom oko njihovog učešća na izborima u Bernama unutar DF-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.