CNN: U Kijevu poginuo šestogodišnji dječak, najmlađa žrtva sukoba do sada
Foto: Reuters

CNN: U Kijevu poginuo šestogodišnji dječak, najmlađa žrtva sukoba do sada

CNN javlja da je jedan šestogodišnji dječak poginuo u unakrsnoj vatri u zapadnom Kijevu u subotu veče.

To je, kako navodi mreža, najmlađa žrtva do sada.

Nekoliko osoba je takođe povrijeđeno u sukobima u Kijevu, prenio je CNN pozivajući se na izvještaj bolnice Okmatdit u gradu.

U drugom gradu, Harkovu, ukrajinska državna služba za vanredne situacije saopštila je da je jedna raketa pala na blok od devet spratova u Harkovu, gradu na severoistoku zemlje, pri čemu je jedna žena poginula, a ima i povrijeđenih, prenosi BBC.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.