Rusija

Uznemirujući snimak: Autom prešao preko žene dva puta, stravično(VIDEO)

Društvenim mrežama se širi snimak iz Rusije na kom automobil dva puta gazi ženu.

Na snimku sa lica mjesta vidi se kako žena stoji iza parkiranog automobila dok vozač nesmotreno kreće u rikverc i gazi je.

Vozač, misleći da je zapeo u snijeg, prvo daje gas, a zatim kreće napred kako bi ponovo pokušao da pređe “prepreku”.

Kada je žena pokušala da ustane, auto je ponovo prešao preko nje, gurajući je nazad u snijeg. Najzad je vozač automobila shvatio da nešto nije u redu i izašao iz vozila da bi provjerio gdje je "zapelo".

Kada je shvatio da je u pitanju starica, pomogao joj je da ustane i pozvao Hitnu pomoć.

Nesrećna žena je hitno prebačena u bolnicu gdje joj je ukazana lekarska pomoć. Ustanovljeno je da žena, na sreću, nije povrijeđena.

Vozač, za kojeg se pretpostavlja da ima 64 godine, vozio je Ford Kugu i navodno nije vidio pješaka iza automobila.

Nadležni su otvorili istragu o incidentu i saopštili da je počinitelj u poslednje dvije godine pet puta kažnjavan zbog raznih saobraćajnih prekršaja.

Vjeruje se da je veća tragedija izbjegnuta zahvaljujući velikoj količini snijega.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.