Medojević: Abazović je meni kralj, on misli da smo svi mi majmuni
Nebojša Medojević

"Sa 5 posto želi da vlada Crnom Gorom"

Medojević: Abazović je meni kralj, on misli da smo svi mi majmuni

Smijeniš predsjednika Demokrata Bečića sa funkcije predsjednika Skupštine, sa mafijom, a onda nudiš funkcionerima Demokrata Krapoviću i Zdenki da uđu u njegovu smrdljivu, izdajničku Vladu koju će podržati DPS, kazao je predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

"Meni je ovaj Dritan kralj. On misli da smo svi majmuni", kazao je Medojević.

Dritan polazi od sebe i misli da su svi spremni da budu bijedni izdajnici zbog mjesta u Vladi, kazao je predsjednik PzP-a. 

"Kakav “mandatar” takva i Vlada: lažava, lopovska i licemjerna! Sa 5% podrške da vladaš zemljom. Neće da može! Nepodnošljivi smrad izdaje se širi Crnom Gorom!", zaključio je Medojević

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.