Medojević: Izdaja se ne isplati, najteže je biti čovjek
Nebojša Medojević

Medojević: Izdaja se ne isplati, najteže je biti čovjek

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević kaže da svi koji su učestvovali u formiranju ove izdajničke vlade moraju znati da se izdaja se ne isplati.

"Takođe, prevara se ne isplati, lažavine se ne isplate, vladu biraju naši građani, a ne strane ambasade", kaže Medojević.

Lider PzP-a je istakao da je najteže biti čovjek.

"Ideja Demokratskog fronta je velika ideja. U ovom trenutku mi to ne možemo da sprovedemo zato što nam to neko nije dao. Spriječeni smo da sprovedemo sve ove ideje koje su u interesu građana. Ali ostaće velika ideja. Pomirenja Crnogoraca i Srba u Crnoj Gori. i to ne na način da u Vladi bude mnogo Srba a da će Srpstvo biti zabranjeno, a to, bračo Srbi, vidjećete vrlo brzo. Znači ima Srba, ali smo sa Srpstvom raskrstili. Zato što postojiže ideološke "brane", ideološke "klapne" koje će da zaustavljaju ambasade, mediji..", kazao je nedavno u Skupštini bivši poslanik Medojević.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.