I večeras protest u PG: "Glasove kradu za DPS vladu”

Protest protiv formiranja manjinske Vlade održava se i večeras u Podgorici.

Građani se se okupili ispred Hrama Hristovog Vaskrsenja u Podgorici odakle su krenuli u protestnu šetnju Bulevarom Svetog Petra Cetinjskog ka centru grada do zgrade Vlade.

Građani nose transparent – “Glasove kradu za DPS vladu” i čuje se kao i prethodnih noći “Izdaja”...

Protestu prisustvuju i funkcioneri Demokrata – Momo Koprivica, Vladimir Martinović, Danilo Šaranović, Nikola Rovčanin, Vladimir Čađenović.

Koprivica je poručio da Crna Gora danas “nema neprijatelja do onih koji planiraju da prodaju Crnu Goru za milione, radilo se o jednom ili 21 milion eura”.

“Oni žele da svrgnu sve one koji su došli nakon promjena i ono što su one donijele. Mi se želimo izboriti za svako socijalno primanje. Ujedinjeni i mi danas u odbrani onoga što je narod izvojevao, možemo da pobijedimo. Pobijedili smo tada, pobijedićemo i sada. U toj borbi za pobjedu, nećemo oduistati. Narodni pritisak će spriječiti ono što je planirano a to je izborna volja građana”, rekao je Koprivica.

Predsjednik Partije penzionera, invalida i restitucije Momo Joksimović je, u obraćanju ispred Skupštine, pozvao lidere u parlamentarnoj većini da se dogovore.

"Izbori 30. avgusta nijesu bili obični izbori, već svojevrstan referendum da li ste za dalju vladavinu odnarođenog DPS režima. Izjasnili ste se i pored kupovine glasova. Rekli ste jasno i glasno 'ne' DPS-u. Stečenu slobodu branićemo svim dozvoljenim sredstvima. Ne smijemo razočarati amanet mitropolitov, koji nije želio da ide da se liječi vani", kazao je Joksimović,prenosi Mediabiro.

On je apelovao na lidere Građanskog pokreta URA i Socijalističke narodne partije, Dritana Abazovića i Vladimira Jokovića, da ispoštuju volju građana.

Goran Labović je pozvao je građane da se pridruže na velikim protestima četvrtkom i nedjeljom.

“U petak, 4. februara, ispred Skupštine, moramo odlučno zatražiti da nam građani vrate mandat. Novi skup u Podgorici je u nedjelju u 19 časova", kazao je Labović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.