Demokrate i dalje stoje i podržavaju reforme i ,,Evropu sad" (VIDEO)

¨Potpredsjednik građanskog pokreta URA, Goran Đurović, arogantno i neistinito, kako je to svojstveno ovoj maloj grupaciji preambicioznih pojedinaca, tvrdi da je jedino ta partija od starta podržavala projekat ekonomskih reformi.¨ poručile su Demokrate.

Koliko je to istinito, kako navode, cijela Crna Gora je imala priliku da čuje u emisiji Akcenti na RTCG kako ga demantuje ministar Jakov Milatović, jasno i glasno rekavši da su ,,Evropu sad" podržavale i Demokrate, kao i tvrdnju minstra koji jasno kaže da je aktuelna Vlada od početka imala snažnu i iskrenu podršku Demokrata. Ali, kako navode, to ne smeta Đuroviću da silom na sramotu nastavi da širi neistine.  

¨Naglasićemo razliku u podržavanju; Demokrate i dalje stoje i podržavaju reforme i ,,Evropu sad" jer je na korist građanima Crne Gore, dok Đurović sa interesnom grupacijom zvanom ,,URA"  prekraja izbornu volju, i pravi paktove sa onima koji su glasali protiv budžeta, veće minimalne zarade, protiv većih plata za sve zaposlene, protiv većih penzija, protiv dječijih dodataka, protiv besplatnih udžbenika...
Da njemu riječ i demanti od ministra Milatovića, koji je kreirao plan ,,Evropa sad," nisu dovoljan razlog da treba da se zaustavi u lažima, jer je u njima uhvaćen, svjedoči i njegova nova izjava u kojoj sem ponavljanja laži ponavlja i URA mantru "bez nas ništa ne postoji".¨ poručuju Demokrate i dodaju:

¨I više od pola godine crnogorska javnost sluša kako se hvale i kako od URA pokušavaju napraviti ono što ona nije, očajnički pokušavajući da zasluge za pobjedu nad bivšim režimom pripišu samo sebi. A šta je sa građanima koji su bili borci protiv tog režima, i u onom periodu, kad je Pajović izdao? Koje zasluge imaju oni građani koje je bivši režim pritiskao, tukao, hapsio, prisluškivao, otpuštao? Isti onaj režim sa kojim Đurović i URA sada spremaju neviđenu i normalnom čovjeku nepojmljivu izdaju.¨

Svaki građanin Crne Gore, kako navode, danas treba da se zamisli i zapita: ako su spremni da ovako javno drsko lažu i da budu demantovani pred cijelom javnošću, na šta su spremni, čime se bave i kakva su iznenađenja pripremili Crnoj Gori u onim sferama djelovanja i dogovora koje se odvijaju daleko od očiju javnosti. Oni poručuju da  su sve slagali i otišli sa onima koji imaju zadatak da plate vrate na staro, a pare strpaju u svoje džepove.- zaključile su Demokrate u saopštenju.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.