Šale na internetu: Krivokapić smijenio i Fejzića

Šale na internetu: Krivokapić smijenio i Fejzića

Složena politička situacija umorila je građane Crne Gore. Veliki dio javnosti umoran je od konstantnih previranja i političkih neslaganja i nestabilnosti. Ima i oni drugih, koji uvijek nađu razlogu za šalu. Povod za šaljive komenntare su smjene koje sporovodi premijer Zdravko Krivokapić.

Korisnici društvenih mreža su se našalili na račun predsjednika Vlade, te su ga "postavili" i za koordinatora Islamske zajednice u Crnoj Gori.

"Zdravko Krivokapić smijenio je večeras Rifata ef. Fejzića sa mjesta reisa Islamske zajednice u Crnoj Gori. Za vršioca dužnosti postavio sebe", napisao je jedan korisnik Fejsbuka.

2713490053026021752225808138270587317318384n1

 

Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić preuzeo je 24. januara Ministarstvo pravde, ljudskih i manjinskih prava umjesto Sergeja Sekulovića, te smijenio vicepremijera Dritana Abazovića sa čela Nacionalnog savjeta za borbu protiv korupcije na visokom nivou, a ministra vanjskih poslova Đorđa Radulovića sa pozicije šefa Državne delegacije za pregovore sa Evropskom unijom (EU).

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.