Protest protiv manjinske Vlade u Bijelom Polju: Ne čuvamo fotelje, čuvamo nas i naše porodice
Nikola Raosavljević, Foto: Screenshot

Protest protiv manjinske Vlade u Bijelom Polju: Ne čuvamo fotelje, čuvamo nas i naše porodice

U Bijelom Polju večeras se održava mirni građanski protest organizovan protiv najave formiranja manjinske Vlade.

Doktor Nikola Raosavljević iz Ujedinjene Crne Gore, kazao je da oni protestuju protv formiranja manjinske Vlade jer je sadašnji saziv Vlade prvi koji je građanima Crne Gore dao nešto.

"Protiv smo formiranja nove vlasti, jer jedan fenomenalan program poznat kao "Evropa sad" će biti ugrožen. Smatramo da ovom sazivu treba dati puni mandat, jer sadašnja Vlada je formirana na osnovu narodne volje a ne željom jednog čovjeka. Ne čuvamo ničije fotelje, čuvamo nas, naše porodice, kuće i našu državu", kazao je Raosavljević, dodajući da sa tog skupa pozivaju većinu u Parlamentu da se dogovori, i da se Crna Gora brani na ulicama širom Crne Gore i da su oni jedini pravi odraz izborne volje glasača.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.