Bečić: Uzalud vam trud svirači!
Bečić

Fašistički usklici nikada nijesu bili stavovi cg naroda

Bečić: Uzalud vam trud svirači!

Fašistički usklici nikada nijesu, niti mogu biti stavovi grupacija, partija ili naroda Crne Gore, kazao je predsjednik Skupštine i lider Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić.

"Uzalud vam trud svirači. Uzalud pokušaji podmetanja i fabrikovanja da bi sakrili pripremljenu izdaju narodne volje. Jasno sam istakao, kao i uvijek do sada u mojoj karijeri, da sam ponosan na mirni, dostojanstveni i stameni narod Crne Gore koji je uvijek na demokratski i evropski način znao da se odupre nepravdi, prevari i izdaji narodne volje. Sve suprotno od toga, a pogotovo pojedinačne ispade i fašističke usklike uvijek sam oštro osuđivao i uvijek ću to činiti, jer to nikada nijesu, niti mogu biti stavovi grupacija, partija ili naroda Crne Gore", naveo je Bečić u objavi na Tviteru.

Iskazao je duboko poštovanje za ljude koji su se, po ovakvoj hladnoći, snijegu i u nekim gradovima temperaturi debelo ispod nule u velikom broju, mirno, pristojno i dostojanstveno suprotstavili gaženju Ustava i izborne volje građana. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.