Milačić: Podržaćemo skraćenje mandata Skupštini
Marko Milačić

Milačić: Podržaćemo skraćenje mandata Skupštini

Prava Crna Gora glasaće za skraćenje mandata Skupštini Crne Gore jer je to jedini način da se spriječi prekrajanje izborne volje građana koje je u toku, u režiji kolega iz URE i SNP-a, saopštio je predsjednik te partije Marko Milačić.

"U trenutku kada je - od potpisivanja Memoranduma pa sve do danas - na sceni najgrublje gaženje 30. avgusta, jedini ustavan, zakont, pravedan i pošten izlaz iz ovog izdajničkog procesa koji je već izveo narod na ulice jeste vraćanje mandata građanima Crne Gore.

Glasanje o skraćenju mandata Skupštini biće najbolji pokazatelj ko je ko u parlamentarnoj većini: oni koji u okvirima aktuelne parlamentarne većine budu glasali protiv skraćenja mandata jasno će staviti građanima do znanja da im je jedini cilj prekrajanje izborne volje mimo i protiv naroda", ocijenio je Milačić.

Prema njegovim riječima, nema dileme da su prijevremeni izbori jedini pošten izlaz iz ove krize i moralna odgovornost prema građanima koji su proslavili pobjedu i prvu demokratsku smjenu režima.

"Ovo je poslednja šansa kolegama iz zvanične parlamentarne većine kako URE i SNP-a, tako i drugih koji podržavaju politiku rušenja Vlade, da sačuvaju minimum moralne odgovornosti prema građanima i da putem izbora, a ne korupcije i izdaje dođu u poziciju da pregovaraju o parlamentarnoj većini, Vladi i drugim obavezama prema građanima.

Ukoliko ne bi došlo do ovog scenarija, Prava Crna Gora će posvećeno i beskompromisno biti sa narodom na ulicama i trgovima Crne Gore, bez ijednog trenutka odmora do samog kraja izdajničke nove većine koja se pakuje ovom narodu", kazao je Milačić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.