Demokrate: Ko vam je nudio 21 milion eura?
Foto: Demokrate

Demokrate: Ko vam je nudio 21 milion eura?

¨Nervozni preletači nastavljaju da zasipaju javnost glupavim floskulama DPS-a. Poslednja u nizu, koju bezidejno ponavlja lažna NVO aktivistkinja, a stvarna DPS-ovka i bez ikakvog izbornog legitimiteta instalirana potpredsjednica GP URA Jovana Marović, jeste ona kako Demokrate nemaju stav i hrabrost. Marović ne samo što je lažna NVO aktivistkinja, nego je bila i savjetnica jednog predsjednika opštine Budva, inače po priznanju člana OKG Budva. Kvalitet tog "evropskog puta" svjedoči činjenica da ta partijska grupacija nije završila u EU nego u Spužu.¨ poručile su Demokrate u saopštenju.

Svakom sa makar jednim okom,kako navode, pamćenjem dužim od tri minuta i trunkom volje da vidi istinu jasno je da je ovo kolosalna budalaština.

¨Evo na primjer, imamo kristalno jasan stav po pitanju izdaje izborne volje građana i izdaje koju GP URA sprovodi sa DPS-om za račun mafije. Imamo i hrabrosti da se tome suprotstavimo, a i snage da cijelu tu podmuklu prevaru zajedno s građanima razbijemo u paramparčad. I tu je vaš problem.  
Imamo najjasniji mogući stav o tome da demokratija počiva na poštovanju volje građana, da Crna Gora mora zaživjeti kao pravna država, prozapadna, proevropska u punom smislu, gdje se ne toleriše politička korupcija i koja u Evropu ne ide sa mafijom.
Imamo krajnje jasan stav o tome da su vaši pokušaji rušenja Vlade Crne Gore politička korupcija i izdaja građana Crne Gore, a da su vaša opravdanja nesrećni i nespretni pokušaj prikrivanja suštine: odbrana mafije u momentu kad je konačno krenulo sređivanje tužilaštva i sudstva.  
Imamo perfektno jasan stav da je ćutanje o tome ko je potpredsjedniku Vlade i za šta ponudio 21 milion eura krivično djelo prikrivanja izvršioca, a imamo i hrabrosti i snage da to u budućnosti do kraja razotkrijemo i na tom pitanju insistiramo.¨ poručuju u saopštenju.

A sad,kažu, da vidimo gdje je vaš stav. Ako je iko bez stava, to ste vi, poručuju Demokrate, jer za stav su potrebni integritet i postojanost, a vi toga nemate ni zeru.  

¨O ustoličenju Mitropolita - partija bez stava. O Zakonu o slobodi vjeroispovijesti - bez stava. O konceptu Vlade - bez stava (prvo za ekspertsku, pa sad za političku). O DPS-u prije mjesec dana Abazović: “nikad sa DPS”, juče klečite DPS-u da zajedno vršite vlast pritom zaviseći od njih. Bravo!  
Konatar prije četiri mjeseca na godišnjici velike narodne pobjede kaže da je siguran da ne bi niti jedan poslanik glasao sa DPS za rušenje Vlade, a onda prvi potpisao sa DPS zahtjev za njeno rušenje. Stav ipo, rekao bi cinik.  ¨ navode Demokrate

U Skupštini Crne Gore za 16 mjeseci 176 puta stu bili uzdržani - baš jasan stav, kako kažu, tražili su hapšenje Petra Ivanovića, a onda sa Ivanovićem htjeli da biraju VDT. Baš jasan stav. Bravo! Trazili su hapšenje Gvozdenovića, a onda sa Gvizdenovićem hoće da biraju nosioce pravosudnih funkcija. Jasan stav. Bravo!

¨Nezabilježeno evropejstvo: sa tvorcima kriminalno-koruptivnog režima hoće da popravljaju Crnu Goru i uvode je u Evropu. U Evropu sa Ljubom Bigovićem, Branom Mićunovićem, ubicama Duška Jovanovića i Slavoljuba Šćekića i vedetama pljačke, pohare, izdaje nacionalnih interesa Crne Gore. U Evropu na krilima kriminala i nasilja. Na kraju političkog puta ste ispali najveći poslušnici nosilaca organizovanog kriminala i korupcije u Crnoj Gori i narodni izdajnici. Kakvo spektakularno samouništenje!' 

Demokrate su vam loše, kažete, volja građana vam je loša, ali vam je DPS odličan,kažu Demokrate da je to jedan jedini stav GP URA. Bravo!

¨Nego, ko vam je nudio 21 milion eura? Ko je veliki lopov koji je ponudio velike pare?¨ zaključili su u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.