Podgorica: Uhapšen 36-godišnjak, iz torbe oštećene ukrao novac, telefon i dokumenta
Ilustracija

Podgorica: Uhapšen 36-godišnjak, iz torbe oštećene ukrao novac, telefon i dokumenta

Službenici policije su u Podgorici rasvijetlili tešku krađu koja je izvršena na štetu ženske osobe i lišili slobode Ž.N. (36) zbog sumnje da je izvršio navedeno djelo.

"Ž.N. je, kako se sumnja, navedeno djelo izvršio na način što je 14. januara oko 12.00 časova prišao s leđa oštećenoj i istrgao joj torbicu u kojoj se nalazio novac, lična dokumenta i mobilni telefon", saopšteno je iz policije.

Brzom intervencijom policije osumnjičeni je istog dana, nedugo nakon izvršenog djela, lociran i lišen slobode.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.