Januar, mjesec Jarčeva
ilustracija

Januar, mjesec Jarčeva

Januar je mjesec Jarčeva a 24sedam je dao detaljanu analizu šta očekuje ovaj znak u 2022. godini.

JARAC

Za vas ZVIJEZDANO nebo tokom 2022. godine, donosi značajne promjene i »zlatne rezultate«.  Planetarni aspekti naglašavaju vaše prvo, drugo, treće i peto polje.

Jupiter u vašem trećem polju – potencira uspjeh i glavni dobitak u partnerskim i saradničkim odnosima.

Faktor »sudbinske sreće« je na vašoj strani, stoga nemojte dozvoliti da neki vid sumnje blokira vaš uspjeh i sreću. Uz svo znanje, iskustvo koje imate, potrebna vam je i određena doza mudrosti kako biste uvijek pravilno sagledali retrospektivu svih događaja kroz širu sliku uspjeha i lične sreće od onoga što vam se trenutno dešava i što obilježava vaš život na najljepši način. 

Naredna godina je idealan period da mijenjate ustaljene modele ponašanja, posebno ako ste mladi ili se tako osjećate. Vaša pažnja će biti usmjerena na lične potrebe i želje, a uspjeh vas očekuje u polju ljubavi, partnerstva i karijere.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.