Udes na putu Bar-Ulcinj, povrijeđeni stabilno
Foto: Bar Info

Udes na putu Bar-Ulcinj, povrijeđeni stabilno

Sva trojica povrijeđenih u udesu koji se sinoć oko ponoći dogodio na Velikom Pijesku su stabilno.

To je jutros Radio Baru i Bar Infu saopštio direktor Opšte bolnice Bar, dr Igor Karišik.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u 23 sata i 50 minuta na putnom pravcu Bar- Ulcinj, kod marketa „Voli“, E.M. i Dž.P. su zadobili teške, dok je A.B. prošao sa lakšim tjelesnim povredama.

Do udesa je, kako je navedeno iz policije, došlo kada je automobil marke Volkswagen Passat ostvario kontakt sa parkiranim teretnim motornim vozilom. Povrijeđeni su transportovani na medicinsko zbrinjavanje u barsku bolnicu.

Saobraćaj je na toj dionici oko sat bio u prekidu,prenosi Bar Info.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.