Na Ski centru Kolašin 1600 dovoljno snijega, sve staze i žičare rade punim kapacitetom
Foto: Mediabiro

Na Ski centru Kolašin 1600 dovoljno snijega, sve staze i žičare rade punim kapacitetom

Zimska sezonna Ski centru Kolašin 1600 zvanično je počela 18.decembra. Od samog otvaranja do danas Ski centar posjetilo je preko 15.000 posjetilaca, kazao je za agenciju Mediabiro Bojan Medenica iz Skijališta Crne Gore.

“Naš Ski centar obogaćen je jednom trakom za početnike, koju u toku dnaa posjeti nekih 70 početnika.Našu Skijašnicu smo obogatili sa novom Fišer opremnom, tako da svaki gost koji nema svoju može računati na najnovije modele opreme”, rekao je on.

Medenica ističe da od samog otvaranja vode računa o epidemiloškim mjerama, I kaže da se u njihove restorane može ući samo uz obavezne kovid potvrde.

“Mogu reći da ta situacije jeste jdelimično uticala, međutim, mi uvijek imamo dovoljan broj gostiju da popunimo naše kapacitete”, kaže Medenica.

BojanMedenica

Medenica, foto: Mediabiro

Napominje da su većina posjetilaca domaći gosti, kao gosti iz Albanije, a kada su manifetsacije u pitanju kaže:

“Mi smo imali niz manifestacija koje smo planirali za ovu sezonu, međutim, zbog tzrenutne epidemiloške situacije njihovo održavanje nije moguće”, rekao je on.

On kaže da su trenutno sve žičare u funkciji, I da na stazama ima dovoljno snijega.Napominje da su višegodišnji problem sa parking mjestima riješili,pa sada imaju jedan novi plato gdje se može smjestiti oko 350 automobila.

Medenica poručuje da je Ski centar spreman za doček novih gostiju, I poziva sve ljubitelje skijanja da ih posjete.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.