2022. godina će biti loša za ova tri horoskopska znaka
Ilustracija

2022. godina će biti loša za ova tri horoskopska znaka

Iako će mnogi poželjeti da Nova godina bude srećna i ispunjena, ta želja se na žalost neće ostvariti svima.

Pojedini astrolozi predviđaju, da će 2022. godina biti loša za ova tri horoskopska znaka, piše Klix.ba.

Vaga

Za Vage naredna godina će biti godina istine. Moraće da se suoče s ljudima i izazovima koje izbegavaju, pa će ih stići neke stvari iz prošlosti. Vjerovatno će imati osjećaj velike teskobno te će preispitivati svoju svrhu. Ipak, ako uspiju da savladaju sve izazove, 2023. godina će za njih biti odlična.

Lav

Naredna godina biće veoma teška i za Lavove, ali će ih natjerati da se promijene na bolje i nauče nešto iz svog iskustva. Moraće da rade na sebi i nauče da se nosi s pritiskom.

Vodolija

Donijeće im mnoge prepreke koji će ih naterati da nauče da kontrolišu svoje ponašanje u određenim situacijama. Vodolije često agresivno i emotivno reaguju kada im nešto ne ide od ruke, a u 2022. godini to će im se vrlo često događati.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.