Kevin Spejsi glumi Franju Tuđmana
Kevin Spejsi

Kevin Spejsi glumi Franju Tuđmana

Oskarovac Kevin Spejsi stigao je u Zagreb, kao gost reditelja Jakova Sedlara, a hrvatski Jutarnji list prenosi da je razlog dolaska snimanje filma o Franji Tuđmanu.

Danima se u Hrvatskoj pričalo da Spejsi treba da dođe u Zagreb zbog pregovora o Sedlarovom novom projektu.

Riječ je o filmu o Franji Tuđmanu, a kako navodi Jutarnji list – Spejsi bi trebalo da se pojavi u ulozi bivšeg hrvatskog predsjednika.

Sedlar je hrvatskom listu potvrdio da su pregovori sa slavnim glumcem u toku. Prije nekoliko dana sastali su se u Parizu, a američki glumac sada je zbog toga došao u hrvatsku prijestonicu.

Reditelj nije otkrio više detalja o predstojećem projektu.

„Idemo polako, pregovaramo i to je sve“, rekao je Sedlar za Jutarnji list.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.