DPS Bar: Mladen Đuričić izabran za predsjednika OO DPS Bar
Mladen Đuričić, Foto: DPS

DPS Bar: Mladen Đuričić izabran za predsjednika OO DPS Bar

Na večeras održanoj 2. sjednici Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista Bar prisutni članovi izabrali su novog predsjednika Opštinskog odbora DPS Bar.

"Poslije uspješno organizovane Opštinske izborne konferencije, koracima daljih reformi, za novog predsjednika Opštinskog odbora izabran je Mladen Đuričić, dugogodišnji član naše partije",navodi se u saopštenju.

Nakon što je jednoglasno izabran za predsjednika, Đuričić se zahvalio prisutnim članovima na ukazanom povjerenju, a onda i prethodnom predsjedniku OO DPS Bar, dr Dragoslavu Tomanoviću na njegovom dosadašnjem doprinosu i pomoći koju mu je pružio tokom ovog procesa. Sa članovima je podijelio stav da će on biti prvi među jednakima.

Njegova vrata će kako se navodi u saopštenju uvijek biti otvorena za članove Demokratske partije socijalista, ali i za sve građane Bara.

"Ukratko je upoznao prisutne i sa prioritetnim aktivnostima koje će biti realizovane u narednom periodu, izdvajajući izradu detaljne analize stanja, reorganizaciju mjesnih odbora, poseban osvrt na kategorije mladih, žena, djece, penzionera. Naglasio je da je siguran da skorašnjim izborom novog saziva Opštinskog odbora imamo dovoljne preduslove za ostvarenje uspješnog izbornog rezultata u Baru, a zajedničkim radom i trudom ostvarićemo još jednu pobjedu za naš grad Bar. Izborom Đuričića na čelo Opštinskog odbora, Demokratska partija socijalista u Baru, još jednom je pokazala spremnost ka sprovođenju značajnih reformskih procesa i superiornost u vođenju politika koje su ključne za prosperitet svih građana Bara", zaključuje se u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.