Medojević: Dok god je DF-a DPS zna da će odgovarati za svoje postupke
Nebojša Medojević

Medojević: Dok god je DF-a DPS zna da će odgovarati za svoje postupke

DPS je partija koja je bila politički okvir za vladavinu braće Đukanović. Čitav sistem je bio godinama izgrađivan da Milo i Aco mogu u svakom trenutku donijeti bilo kakvu odluku, i da će ta odluka biti sprovedena kroz institucije sistema: parlament, Vlada, tužilaštvo, sudovi, ANB, carina, katastar, poručio je lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

"Pametniji Đukanović, Aco je odmah nakon gubitka izbora napustio Crnu Goru i otišao u Luksemburg. Kažu da je na račune švajcarskih banaka prenio jednu milijardu eura samo da bi dobio državljanstvo EU i da bi sebi kupio zaštitu od sudskog progona. Sa sobom je ponio svu dokumentaciju Prva banke i svih njegovih firmi i sada u CG nema ništa", naveo je on.

Prema riječima Medojevića, gluplji Đukanović, Milo, ostao je u Crnoj Gori i sveo je sebe na ponižavajući nivo da pregovara sa Željkom Ivanovićem, Rankom Krivokapićem, Milicom Pejanović i Duškom Markovićem. 

"Potpisnici Memoranduma su mu garantovali imunitet od krivičnog gonjenja, ako on napusti politiku i DPS podrži manjinsku Vladu albanskih i bošnjačkih partija i vlasnika Vijesti! Gluplji Đukanović,Nema imuniteta za pljačku i uništenje Crne Gore. Moraćeš da odgovaraš pred institucijama države. Moraćeš da vratiš opljačkano blago narodu", dodao je on.

Medojević je naglasio da sve dok postoji DF, Đukanović zna da će odgovarati za svoje zločine.

 "Zato su i on i njegovi plaćenici svim silama navalili da razbiju DF i da vrbuju izdajnike. Samo je DF spreman da razbije DPS mafiju i da očisti zemlju od kriminala i korupcije! Poslušnici duboke države i “Sorošoidi” misle da će odlaskom Đukanovića i pravljenjem koalicije sa ostatkom DPS-a, pobjediti DF. Ne znaju bednici, da odlaskom Đukanovića, DPS nestaje", poručio je on.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.