Šta svakog od 12 znakova Zodijaka očekuje u novoj godini?
ilustracija, foto:Adobe stock

Šta svakog od 12 znakova Zodijaka očekuje u novoj godini?

Tamara Globa, poznata ruska astrološkinja otkriva šta znakovima donosi nova 2022. godina na poljima ljubavi, zdravlja i karijere…

Evo šta svakog od 12 znakova Zodijaka očekuje u ovoj novoj godini.

Ovan

U prva tri mjeseca 2022. godine Ovnovi će imati mali, ali značajan rast i napredak. U početku će sve djelovati problematično, ali brzo će se problemi riješiti i sve će biti u redu.

Ovnovi će biti poprilično nervozni, a jedini način da postignu uspjeh je da budu strpljivi. Ako već razmišljate o promjeni posla, sačekajte, ishitreno donešene odluke bi mogle skupo da vas koštaju.

Bik

Početak nove godine biće jako srećan za sve ljude rođene u znaku Bika. Početak godine će biti pravi trenutak da počnu sa realizacijom svojih snova i ciljeva. Sve što započnu u ovom periodu imaće uspješan završetak.

Sledeća godina biće razdoblje velikih prilika, jedino što Bikovi moraju da urade jeste da ih pametno iskoriste.

Blizanci

2022. će za Blizance biti nevjerovatna godina - ispunjena energijom i pozitivnim prilikama, ali i zanimljivim susretima u ljubavi.

Ovo je godina ostvarenja, sve što Blizanci budu zamislili bez mnogo truda će i ostvariti. Za razliku od prošle godine, u 2022. će im biti naklonjene zvijezde, oni samo treba da ostanu motivisani i pozitivni, piše 24sata.hr.

Rak

U 2022. godini Rakovi treba da se usresrijede na svoj život, financije, imovinu i karijeru. Na svim tim poljima su moguće nepredvidive okolnosti. Iako je pred njima teška godina, ako budu uporni, Rakovi će na kraju izaći kao pravi pobjednici. Važno je da ostanu pozitivni.

Lav

Pred njima je godina u kojoj će uživati u finansijskom blagostanju. Neće biti nikakvih problema ako na vrijeme donesu važne odluke i ako te odluke budu praćene pravim potezima.

Sve zavisi od vas: napori će se isplatiti, važno je samo da se ne povučete i ne odustajete. Ono na šta treba da obratite pažnju jeste vaša impulsivnost, zato samo polako. Dobro razmislite o svakom potezu, inače će vam sav trud biti uzaludan.

Djevica

Djevice očekuje godina ispunjena usponima i padovima. Biće i lijepih i ružnih situacija, ali barem neće biti dosadno. Život će postati dinamičan, ali bilo da se radi o privatnom ili profesionalnom životu, Djevice moraju da budu oprezne.

Nemojte da žurite s odlukama, prvo sve treba dobro premjeriti i izanalizirati jer bi u suprotnom mogle da se potkradu velike greške.

Vaga

Sledeća godina će po mnogo čemu biti povoljna i progresivna. Ove godine Vage će moći da iskoriste svoj talenat za eksperimentisanje, jer će zahvaljujući tome mnogo naučiti i upoznati nove ljude i kulture.

Nova 2022.godina Vagama donosi im neočekivanu sreću, o kojoj nisu ni sanjali. Uspjeh im je na dohvat ruke.

Škorpija

Škorpija će konačno moći da uživa u toliko željenoj slobodi. To se posebno odnosi na njihov privatni život. Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku će imati priliku da riješe probleme, a potom da se odmore i da napokon uživaju u životu.

Međutim, ništa u životu ne dolazi na srebrnom tanjuru. Ako je poslovni uspjeh to čemu teže, Škorpije će morati mnogo da rade na sebi da bi uspjeli da se riješe destruktivnih misli. Ono što je važno jeste i to da se potrude da uvedu nove zdrave navike u svoj život.

Strijelac

Predstavnicima ovog horoskopskog znaka, 2022. obećava uspjeh na području finansija. Zahvaljujući svojoj sposobnosti istraživanja i eksperimentisanja, Strijelčevi će se izboriti za stabliniju i bolju poziciju u životu, što će se odraziti i na njihovu financijsku situaciju.

Ako vam treba pomoć ili savjet, potražite ga. U nadolazećoj godini pomoć bližnjih, a možda i stručnjaka, će vam biti od neprocjenjive važnosti.

Jarac

Tokom 2022. godine Jarčevi će se osjećati produktivnije. Do izražaja će doći i njihova smirenost i opuštenost. Nova godina ima donosi i nove prilike, nakon kojih slijedi sreća i radost.

Vodolija

Za ljude rođene u znaku Vodolije nova 2022. godina će biti obilježena kao godina harmonije i zadovoljstva. Poslušajte svoju intuiciju, radite stvari koje volite i uspjeh je zagarantovan.

Do kraja godine su moguće razne promjene, čak tolike da ćete sami sebe jedva prepoznati. Zračićete mirom i srećom i istima obasipati ljude oko sebe - tokom cijele godine, piše Atma.

Ribe

Oni koji su rođeni u ovom horoskopskom znaku imaju posebne i jedinstvene sposobnosti koje ih izdvajaju od drugih, a 2022. godina je godina kad će ih konačno pokazati ljudima iz svoje okoline.

Takođe, postoji velika šansa da će se Ribe suočiti s teškim i dvosmislenim situacijama, ali krajnji rezultati će ići njima u korist. Za njihovu nevjerovatno kreativnu narav, ovo će biti pravi izazov!

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.