Ronioci četvrti dan tragaju za ženskom osobom koja je upala u Zetu

Ronioci četvrti dan tragaju za ženskom osobom koja je upala u Zetu

Ronioci regionalnog ronilačkog centra Bijela četvrti dan tragaju za ženskom osobom koja je, upala u rijeku Zetu. Pretražen je dio od naselja Vir pa nizvodno i još neke lokacije.

"Potraga još trage. Ronilački tim vrši svoje aktivnosti u cilju pronalsaka ženske osobe, ali još nema rezultata",  kazao je za portal Dan Danilo Mijajlović iz Ronilačkog centra.

On je nedavno kazao da su uslovi ronjenja su veoma teški jer je rijeka usljed obilnih padavina nabujala i izlila se izvan korita, što dodatno otežava pretragu. 

"U pretrazi su učestvovala dva tima ronilaca. U potrazi nam pomažu nikšićki vatrogasci koji od juče pretražuju površinski dio sa svojim čamcima",  kazao je Mijajlović.

Ženska osoba je u četvrtak popodne upala u tu rijeku. Kako nezvanično saznaje portal Dan, određena kamera je snimila događaj nesreće. Prema istim informacijama, Nikšićanka se okliznula i upala u rijeku.

-

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.