Simić: Velika izlaznost na lokalnim izborima u MK pokazatelj da se narod osobodio
Simić

Simić: Velika izlaznost na lokalnim izborima u MK pokazatelj da se narod osobodio

"Velika izlaznost na lokalnim izborima u našem gradu pokazatelj je da se narod osobodio, da želi da sudbinu stavi u svoje ruke, i da u političku prošlost pošalje one koji vladali netransparentno, nedemokratski i čiji su rezultati nepostojeći", ocijenila je Tatjana Simić, nositeljka izborne liste Demokrata Mojkovac.

"Ovim putem vas pozivam da na birališta izađete u što većem broju, zato što je vlast proizišla iz što većeg broja izašlih najbolja i najreprezentativnija, jer je kao takva jedini odraz suštinske volje građana.  

Izađite i dajte svoj doprinos demokratiji i slobodi svog grada i države. Izađite i jasno kažite kakvu budućnost želite, vi, Mojkovčanke i Mojkovčani, i da ne pristajete da je drugi biraju umjesto vas.

Ma kakvi da su pritisci onih koji su učinili sve da raznim nečasnim metodama ponište vašu volju, izađite i pokažite im da se Mojkovac ne vodi mimo volje njegovih građana. Pokažite da su Mojkovčani slobodni ljudi, časni ljudi, a da je Mojkovac junački grad.

Pokažite im šta je sloboda, i dokažite im da se ona niti može zarobiti, niti uplašiti, niti kupiti", navela je Simić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.