Uhapšeno 9 osoba: Krali na auto-putu materijal, iz kuća i kafića novac, vozilo...
Ilustracija

Uhapšeno 9 osoba: Krali na auto-putu materijal, iz kuća i kafića novac, vozilo...

Službenici policije u Podgorici su, sprovodeći pojačane aktivnosti na otkrivanju počinilaca imovinskih delikata, rasvijetlili sedam djela i lišili slobode devet osumnjičenih osoba.

Radnici jedne firme, na autoputu gdje se izvode radovi, su u vršenju krivičnog djela zatekli E.G. (25), N.O. (18) i E.D. (16) i zadržali ih do dolaska policije.

"Ta lica su, sumnja se, iz jednog radnog prostora otuđili veću količinu elektro materijala, nakon čega su ih primijetili zaposleni. Osumnjičeni su lišeni slobode zbog krivičnog djela krađa", saopšteno je iz policije.

Policija je uhapsila Ž.Š. (26) zbog krađe i falsifikovanja isprave.

"On je, sumnja se, iz jednog vozila otuđio oko 750 eura i dokumenta. Takođe, kontrolom vozila osumnjičenog utvrđeno je da je na to vozilo stavio registarske oznake koje pripadaju drugom vozilu", saopšteno je.

D.P. (31) je lišen slobode zbog teške krađe.

"On je, sumnja se, upotrebom podesnog sredstva provalio u unutrašnjost jedne kuće u Balabanima i otuđio više komada zlatnog nakita, ručni  sat i druge predmete", kazali su iz policije.

Osim toga, zbog teške krađe izvršene na štetu ugostiteljskog objekta u Tuzima lišen je slobode A.Lj. (20). On je, sumnja se, upotrebom podesnog sredstva provalio u unutrašnjost objekta i otuđio novac oko 2.500 eura.

"S.P. (20) je tokom noći ušao kroz otvoren prozor jedne kuće i iz unutrašnjosti otuđio 800 eura. On je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teška krađa.

Krivično djelo oduzimanje vozila se stavlja na teret M.R. (17) i F.N. (17) koje su, sumnja se izvršili tako što su provalili u vozilo, polomili  bravu od volana i počupali  električne instalacije na koji način su stavili vozilo u pogon i udaljili se. Osumnjičeni su lišeni slobode", saopšteno je iz policije.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.