Đukanović: Nećemo dozvoliti da niko kaže DPS-u ko će biti na čelu partije (VIDEO)
Foto: Predsjednik CG

Đukanović: Nećemo dozvoliti da niko kaže DPS-u ko će biti na čelu partije (VIDEO)

Đukanović je naglasio da je DPS odmah nakon izbora najavila ozbiljne reforme i njih započela i poručio da DPS nakon promjene vlasti nije arhivirana iako su, kako kaže, to mnogi očekivali.

“Pokazali smo da se iz opozicije možemo boriti za crnogorske nacionalne interese. Prema pitanjima korupcije i kriminala ćemo se odnositi isto kako smo se i do sada odnosili “, poručio je Đukanović odgovarajući na pitanje novinara o ostavci na funkciju predsjednika DPS-a.

Naglasio je da će političke optužnice prihvatiti samo sa sudskih adresa.

“Mi jos nemamo procese koji treba da potvrde korumpiranost DPS-a niti će do toga doći”, zaključio je Đukanović i dodao da DPS daje podršku manjinskoj Vladi ali i naglašava da je ova partija oprezna prilikom legitimisanja neke nove Vlade.

¨Imamo dva riješenja prije nego damo podršku ovom obliku Vlade koja neću sada iznijeti.¨ poručuje Đukanović.

¨Niko mi iz međunarodne zajednice nije rekao da odstupim sa čela partije. Nećemo dozvoliti da niko kaže DPS-u ko će biti na čelu partije kao što to mi drugima ne bi rekli. Nikad nikome nisam dozvoljavao da se miješa u moje planove jer te planove definišem ja. Ovo vidim kao produženi pokušaj da se nastavi sa kompromitacijom DPS-a”, zaključio je Đukanović odgovarajući na pitanja novinara nakon učešća na Balkanskom integracionom forumu 2021.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.