Tuča djevojaka u Budvi: Sukob na parkingu nakon verbalne rasprave(VIDEO)
Foto: Screenshot

Tuča djevojaka u Budvi: Sukob na parkingu nakon verbalne rasprave(VIDEO)

Uznemirujući snimak fizičkog sukoba četiri mlade djevojke pojavio se na društvenim mrežama, a po opisu objave, moguće je da se incident dogodio u Budvi.

Tačno vrijeme i mjesto ove zastrašujuće tuče za sada nisu zvanično objavljeni, ali prema pisanjima medija, sukobu na prakingu prethodila je kraća verbalna rasprava.

Na snimku, vidi se kako jedna od djevojaka pritrčava drugoj koja se nalazi između automobila i udara joj šamar, na šta ona uzvraća pesnicama i šutevima cjevanicom,prenosi Mondo.rs.

U tužnom razvoju događaja, samo je jedna od prisutnih djevojaka probala da razdvoji učesnice tuče, dok se djevojci koja je prva napala priključuje još jedna, a snimatelj iza kamere svog mobilnog telefona viče "Pa uzeću milione na JuTjubu!".

Upozorenje: Snimak može biti uznemirujući:

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.