Zaposleni Damjanovića ispratili aplauzom, Spajić zahvalio na doprinosu

Zaposleni Damjanovića ispratili aplauzom, Spajić zahvalio na doprinosu

Dosadašnji vršilac dužnosti direktora Uprave prihoda i carina (UPC) Aleksandar Damjanović predao je danas dužnost novoimenovanoj Mileni Petričević.

Vlada Crne Gore je 21. oktobra na elektronskoj sjednici za v.d. direktora UPC imenovala Milenu Petričević, dok je odlučeno da se dosadašnjem v.d. Aleksandru Damjanoviću ne produži mandat. To je urađeno na predlog ministra finansija i socijalnog staranja Milojka Spajića.

Primopredaji dužnosti prisustvovao je i ministar finansija Milojko Spajić sa kojim je Damjanović, kako je kazao, ragovarao isključivo o tehničkim stvarima i rekao je da je sada na potezu Spajić.

Spajić je izrazio zadovoljstvo na saradnji sa Aleksandrom Damjanovićem, te zahvalio na doprinosu u njihovom zajedničkom radu u korist građana.

Zaposleni u UPC Damjanovića su ispratili aplauzom, a na isti način, uprkos peticiji koju su za produženje njegovog mandata pokrenuli, pozdravljena je I nova v.d. direktorice.

"To jeste neki znak podrške ne samo meni nego i samoj instituciji Uprave, poruka državi da negdje vodi računa da kod ovakvih stvari se ne prave greške, već da imamo jedan kontinuitet ozbiljnosti i da se bilo kojim pojedinačnim činjenjem ne pravi šteta samoj Upravi, nego sistemu. Mislim da je ta poruka shvaćena i nadam se da će od ovog trenutka stvari nastaviti ovdje da funkcionišu onako kako trebaju", kazao je Damjanović.

Kodex/Vijesti

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.