Pogledajte kako izgleda Paviljon Crne Gore na Expo 2020

Još tri dana do početka

Pogledajte kako izgleda Paviljon Crne Gore na Expo 2020

Predanih osam godina rada na organizaciji Svjetske izložbe Expo 2020 i još tri dana odbrojavanja do početka jednog od najznačajnijih događaja u istoriji.

Iako ga možemo nazvati svijet u malom, mjesto na kojem se održava Izložba zauzima prostor od oko nevjerovatnih 430 hektara (preko 600 fudbalskih terena) i odražava sve ono što je budućnost kakvu je teško zamisliti. Paviljon Crne Gore, inspirisan prirodom, je priča o svim našim potencijalima i od petka biće otvoren za sve posjetioce.

 

163281884520210926insimmetricomnepav5420

 

¨Intenzivan rad, iskustvo tima koji je radio na pripremi učešća, ali i izvođača radova „Simmetrico Networks“ obezbjedili su Crnoj Gori sjajan ambijent u okviru Expo 2020 Dubai.¨ kazali su iz Ministarstva ekonomskog razvoja.

Dodaju da Paviljon zauzima površinu od 200 kvadrata u osnovi i istu toliku površinu namijenjenu administrativnim poslovima, ali i organizaciji prijema i događaja.

 

163281886520210926insimmetricomnepav5230

 

Zamišljen je tako da svim posjetiocima obezbjedi audio-vizuelni doživljaj Crne Gore, a upotrebom savremene tehnologije kreirani su interaktivni sadržaji koji su prilagođeni svim uzrastima. Centralni dio Paviljona zauzima instalacija koja je inspirisana netaknutom prirodom i šumama, naročito Biogradskom gorom, a okružena je sadržajima koji dočaravaju najzanimljivije činjenice o našoj zemlji, aktivnosti kojima se turisti mogu baviti, investicione potencijale...

 

163281887420210926insimmetricomnepav5309

 

¨Posjetioci Paviljona, zahvaljujući informatorima, moći će da dobiju sve neophodne informacije, a prije nego što odluče da krenu dalje, u sedmominutnom filmu imaće priliku da steknu utisak kako izgleda divlja ljepota Crne Gore između dva izlaska sunca.¨ navode iz Ministarstva ekonomskog razvoja.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.