Preminula Marina Tucaković
Marina Tucaković

Preminula Marina Tucaković

Tekstopisac Marina Tucaković (67) preminula je, nakon teške borbe sa opakom bolesti, potvrdio njen suprug, Aleksandar Radulović Futa.

"Istina je. Nemojte ništa da me pitate. Hvala vam na razumijevanju", rekao je Futa za Telegraf.

Nakon nekolicine ohrabrujućih vijesti u posljednje vrijeme, da njeno zdravstveno stanje ide nabolje, uslijedila je ipak ona najtužnija - Marina nije uspjela da se izbori.

Marina je napisala brojne hitove najvećim zvijezdama sa muzičke scene bivše Jugoslavije. Bila je članica žirija u muzičkim emisijama "Operacija trijumf" i "Pinkove zvezde".

Njen život su obilježili brojni srećni, ali i bolni trenuci, a sve njih je proživljavala uz podršku i ljubav supruga Aleksandra Fute Radulovića. Marina i Aleksandar imaju sina Milana, a njihov drugi sin Miloš je iznenada preminuo 2008. godine. Njegovo beživotno tijelo je u porodičnom domu Radulovićevih pronašla njegova tadašnja djevojka Saša. Marina se od toga nikada nije potpuno oporavila.

Početkom 2018. godine joj je dijagnostikovan maligni tumor dojke, nakon čega je ubrzo i operisana, a kolege su joj uputile brojne poruke podrške.

Marina je tokom svoje dugogodišnje karijere napisala nekoliko hiljada pjesama za poznate pjevače i tako im pomogla da izgrade sjajne karijere. Neki od najpoznatijih pjevača kojima je pisala pjesme su Zdravko Čolić, Toše Proeski, Indira Radić, Svetlana Ražnatović, Severina, Nina Badrić, Neda Ukraden, Aca Lukas, Ana Nikolić i brojni drugi.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.