Mladić sa kovid infekcijom preminuo u 26. godini na dan kada je trebalo da se vjenča
ilustracija

Mladić sa kovid infekcijom preminuo u 26. godini na dan kada je trebalo da se vjenča

Od posledica infekcije COVID – 19 danas je u Kliničkom centru Crne Gore preminuo pacijent iz Ulcinja koji je imao samo 26 godina. Do sada je on najmlađi pacijent u Crnoj Gori za koga je korona virus bio koban.

Portal Bar saznaje da je nesrećni mladić preminuo na dan kada je imao  zakazano  vjenčanje.

Iz Instituta za javno zdravlje Crne Gore (IJZCG) apeluju na mlađu populaciji da se vakcinišu.

"Potvrdilo se da delta soj pogađa mlađu populaciju. Mnogo oboljelih je  od 19 do 39 godina. Apelujemo da se mladi vakcinišu i pridržavaju mjera", kazao je direktor Instituta za javno zdravlje Crne Gore dr Igor Galić.

 Neumoljivo COVID 19 uzima danak u ljudskim životima i među mlađom populacijom.

Prema podacima Instituta za javno zdravlje Crne Gore, po presjeku od 17.septembra, ukupan broj preminulih povezanih sa COVID-19 infekcijom u Crnoj Gori od početka pandemije je 1832.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.