Lekcija djece iz Nikšića o izvinjenju, baka pisala direktorki škole: Objavite imena ove divne djece, da posluže kao primjer onima koji to nijesu
ilustracija

Lekcija djece iz Nikšića o izvinjenju, baka pisala direktorki škole: Objavite imena ove divne djece, da posluže kao primjer onima koji to nijesu

I dok nam sa svih krajeva zemlje stižu vijesti o lošim postupcima, obradovao nas je jedan predivni gest onih u čiju budućnost gledamo.

Naime, gospođa iz Nikšića, Ljepa Ćetković pisala je direktorki škole “Milena Lajović Lalošević” Ireni Vasiljević kako bi pohvalila djecu.

“Poštovana direktorice, unaprijed se izvinjavam na smetnji i oduzimanju vremena, ali Vas molim da ako imate školske novine ako ne da na oglasnoj tabli stavite imena ove divne djece, da posluže kao primjer onima koji nijesu takvi. Naime ja sam starica od 81 godinu i puno sam bolesna, a ova i mnoga druga djeca su se igrala pored moje kuće, a ja živim sama i naravno zasmetala mi je galama, udaranje lopte, pa sam izašla da ih opomenem. Sledeće noći došli su sa poklonima izvinjavali se. Ja sam bila iznenađena i svo vrijeme sam plakala, a oni su me grlili i ljubili. Nijesam mogla povjerovati da u današnje vrijeme kad je ponestalo poštovanja postoje i ovakva divna djeca”, navela je baka u pismu.

pismo

Pismo objavljeno na društvenim mrežama

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.