Glumac za kojim uzdišu žene Balkana stigao u Beograd

Glumac Džan Jaman, koji je zaludeo cio svijet svojim izgledom, za kojim uzdišu Španjolke, Italijanke, dame sa Balkana stigao je u Beograd.

Turski gumac Džan Jaman oduševio je žene već u prvoj epizodi popularne serije "Sanjalica", a svojom najnovijom objavom na Instagramu potvrdio je da se nalazi u Beogradu.

Snimak šetnje Knez Mihailovom ulicom objavio je na svom zvaničnom Instagram profilu, a ovog ljepotana prati preko osam miliona obožavalaca.

Pored glume, Džan je zaštitno lice modnog brenda Tudors, pa se zbog toga trenutno nalazi u Beogradu.

Zahvaljujući svom izgledu i ulozi u seriji "Sanjalica" koja ga je proslavila, skinuo je glimca Buraka Ozdživita sa trona i već duže vrijeme je najplaćeniji i najpopularniji glumac u Turskoj. On je protagonista novog internacionalnog projekta "Sandokan" i u Italiji i u novim glumačkim angažmanima.

Džan Jaman je od početka godine u vezi sa popularnom italijanskom voditeljkom Diletom Leotom. Međutim, izgleda da par nije izdržao ljetnji ispit jer nakon Diletinog puta u Istanbul i upoznavanja sa Džanovom porodicom, ostatak odmora u Italiji su proveli razdvojeni, on je izostao sa njene rođendanske proslave i na njenoj ruci ne sija prsten koji joj je poklonio fatalni glumac.

 

fdgkUrRAKdEBRIOOXuevret6tUzWN656x492CorriereWebSezioni

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.