Damjanović: Dok se Milatović bavi populizmom, smart kompanije napuštaju Crnu Goru
Sanja Damjanović

Damjanović: Dok se Milatović bavi populizmom, smart kompanije napuštaju Crnu Goru

Potpredsjednica DPS-a Crne Gore Sanja Damjanović kazala je da svakim danom brojne smart kompanije napuštaju Crnu Goru i svoj biznis započinju u drugim zemljama.

Damjanović je navela da smanjenje poreza i doprinosa, oslobađanje poreza na period od 5 godina za startapove, i mnogi drugi atraktivni instrumenti su dio sjajnih Zakona za podsticaj inovacija koji su usvojeni prije više od godinu dana.

"Dok ministar Milatović šalje populističke poruke vezane za 2022. bolje bi mu bilo da konačno i nešto odradi, najprije da makar pročita zakone, zatim da pritisne dugme i pusti podzakonska akta koja su mu već pripremljena", napisala je na Tviteru.

IT i start-up zajednica, kako je istakla, nema ništa od prizemnog populizma niti strpljenja da čeka.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.