Marija prva na mitingu u Budimpešti
Marija Vuković

Marija prva na mitingu u Budimpešti

Crnogorska atletičarka Marija Vuković osvojila je prvo mjesto na mitingu u Budimpešti.

Prvo mjesto za Vuković na prvom takmičenju poslije olimpijskih igara, pobijedila je na mitingu u Budimpešti gdje je i bila najzvučnije ime. Rezultat 188 centimetara,

Startovala je na 182, rušila je jednom ljestvicu na 185, pobjedničku visinu preskočila je iz prvog pokušaja, nije mogla preko 192, kao ni preostale rivalke za prvo mjesto, Bjeloruskinja Karina Demidik, i Ruskinja Kristina Koroljova.

U konkurenciji su bile još četiri atletičarke,prenosi RTCG.

Vuković u subotu treba da debituje na mitingu Dijamantske lige u Parizu i za dobar plasman biće joj neophodna visina slična dostignutoj u Tokiju kada je preskočila 197 centimetara.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.