Glumac Lane Gutović na intenzivnoj njezi

Glumac Lane Gutović na intenzivnoj njezi

Glumac Lane Gutović je u petak hitno primljen u bolnicu zbog problema sa disanjem i ljekari su odlučili da ga stave na kiseonik.

Međutim, Lanetu se u ponedeljak posle podne naglo pogoršalo stanje, pa je premješten na odeljenje intenzivne njege.

Glumac je bio dobro nakon što je primljen na VMA. Malo je teže disao, ali se stanje prije dva dana dosta promijenilo, trvdi izvor Novosti.

"Preko noći mu se drastično pogoršalo stanje. Stavljen je na kiseonik, pošto ima problema sa disanjem, a radili su mu i skener i sve potrebne analize. U ponedeljak posle podne zvao sam VMA da čujem kako je i glavna sestra mi je rekla da situacija nije dobra i da je Lane premješten na odjeljenje intenzivne njege", kaže pomenuti izvor.

Kako se navodi, Gutović je prije dva meseca preležao lakši oblik kovida 19, ali se nije potpuno oporavio. Kašalj mu se nikako nije smirivao, pa je morao da otkaže sve predstave.

Navodno, sve je trajalo oko dva mjeseca, nije htio kod ljekara.

Čuveni glumac odgovarao je na telefonske pozive kada su ga tek primili na VMA i tada je poručio da je optimista.

"Nemojte me zvati, u bolnici sam, testiran sam na koronavirus. Vidite da pričam sa vama, znači da sam dobro", rekao je Lane prije nekoliko dana.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.