Konjević:  SDP se neće miješati “oslobodiocima” u njihovoj brakorazvodnoj parnici

"Vlada pri izdisaju"

Konjević: SDP se neće miješati “oslobodiocima” u njihovoj brakorazvodnoj parnici

Nakon što je premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić kazao da bi predsjednik Socijaldemokratske partije u DF bio “krvavi ministar”, te da članovi te partije padaju pod njegov uticaj, oglasio se Raško Konjević.

On je poručio da Vlada Krivokapića predstavlja združeni projekat SPC i Vijesti te da je, kako kaže, “izgleda pri izdisaju”.

“Dama sa kamelijama“ vratila se iz Japana pa ne zna gdje udara…Izgleda je izgubio kompas otkada ga Daka ne vodi za ruku”, napisao je Konjević na Twiteru.

Konjević ističe da se SDP neće miješati “oslobodiocima” u njihovoj brakorazvodnoj parnici.

“Vlada Krivokapića je združeni projekat Vijesti i SPC i izgleda da je pri “izdisaju”. Ispade po Vijestima da je SDP CG u koaliciji sa DF, a ne njihova stranka i premijer koga brane. Nije SDP nego partija Vijesti napravila Vladu sa SPC i dobila “moćnog” vicepremijera vrijednog 21 milion eura”, objavio je Konjević na Twitter-u.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.