Crna Gora raspisala potjernice za 298 kriminalaca
Ilustracija

Crna Gora raspisala potjernice za 298 kriminalaca

Crnogorski nadležni organi raspisali su 298 međunarodnih potjernica za osumnjičenim ili osuđenim za različita krivična djela, piše Dan.

Ipak je većina njih tajna pa su podaci o traženim licima i djelima za koja se terete sakriveni od javnosti.

Prema podacima koji su Danu dostavljeni iz policije, najviše kriminalaca potražuje se zbog sumnje da su počinili krivična djela protiv života i tijela.

"U Interpolovoj bazi podataka postoji ukupno 298 međunarodnih potjernica koje je raspisao NCB Interpol Podgorica. Od nevedenog broja, oko dvije trećine međunarodnih potjernica raspisane su za crnogorskim državljanima. Najduže potražujemo lica koja se potražuju zbog počinjenih krivičnih djela protiv života i tijela", saopšteno je iz Uprave policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.