Bečić: Plav je oduvijek bio primjer multivjerskog i multinacionalnog sklada
Plav

Predsjednik Skupštine Bečić čestitao Dan opštine Plav

Bečić: Plav je oduvijek bio primjer multivjerskog i multinacionalnog sklada

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić, čestitao je Dan opštine Plav, predsjedniku opštine Nihadu Canoviću i predsjednici Skupštine opštine Jasmini Cikotić.

„Koristim priliku da Vama i građankama i građanima Plava, u ime Skupštine Crne Gore i svoje ime, čestitam 30. jul, Dan opštine Plav," saopštio je Bečić.

Bečić je naveo da ima u vidu da opština Plav obiluje neiskorišćenim prirodnim i turističkim potencijalima, dodao je kako izražava uvjerenje da će se u narednom periodu stvoriti uslovi za njihovu valorizaciju. Takođe je dodao kako vjeruje da će se ravnomjernim regionalnim razvojem, čiji Plav mora biti neizostavni dio, generisati novi investicioni projekti, koji će kroz otvaranje novih radnih mjesta doprinijeti prosperitetu i boljitku Plava.  

Bečić je naveo kako je Plav oduvijek bio primjer multivjerskog i multinacionalnog sklada, ali i sredina koja njeguje dobrosusjedske odnose i ima izuzetan odnos sa dijasporom, zato je  izrazio posebno zadovoljstvo zbog činjenice da je Plav ove godine centar njenog okupljanja. 

"Na kraju, uz želju da Plav zauzme značajno mjesto u ukupnom razvoju sjevera na zadovoljstvo svih njegovih građanki i građana, ali i cijele Crne Gore, još jednom Vam upućujem najsrdačnije čestitke povodom Dana opštine Plav,” zaključio je Bečić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.