Jelena Karleuša sa djecom evakuisana iz hotela(VIDEO)
Jelena Karleuša

Jelena Karleuša sa djecom evakuisana iz hotela(VIDEO)

Pjevačica Jelena Karleuša zajedno sa svojom porodicom ljetuje u Turskoj, a kako se saznaje putem njene Instagram priče, zapalila se šuma pored hotela u kojem su odsjeli.

Zbog ovoga je naložena hitna evakuacija gostiju svih okolnih hotela.

Jelena Karleuša je cjelokupni događaj snimila i objavila u svojoj Instagram priči, a na video-snimku se mogu čuti glasovi i drugih uplašenih gostiju hotela.

"Nećete vjerovati šta se dešava u našem fensi hotelu, sve gori. Upravo su došli da nas evakuišu. Evo ja sam tu sa djecom. Da znate ovo je haos", rekla je Jelena dok je smirivala djecu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.