U KCCG četiri životno ugrožena pacijenta
Klinički centar Crne Gore

Hospitalizovano 13 oboljelih

U KCCG četiri životno ugrožena pacijenta

Četiri kovid pacijenta životno su ugrožena u Kliničkom centru Crne Gore, saopšteno je iz te zdravstvene ustanove.

Na liječenju je ukupno 13 kovid pacijenata.

Ukupan broj trenutno aktivnih slučajeva COVID-19 u Crnoj Gori iznosi 742.

U Budvi su trenutno aktivna 203 slučaja koronavirusa, u Podgorici 175, Kotoru 76, Herceg Novom I Nikšiću po 59, Baru 51, Tivtu 41, na Cetinju 31, Andrijevici devet, Beranama i Ulcinju po sedam.

U Bijelom Polju, Pljevljima i Tuzima trenutno je aktivno po pet slučajeva koronavirusa, u Danilovgradu četiri, Plavu i Rožajama po dva i na Žabljaku jedan.

U Gusinju, Kolašinu, Mojkovcu, Petnjici, Plužinama i Šavniku trenutno nema aktivnih slučajeva koronavirusa.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.